2011

Pernilla Gard:  Pernilla arbetar som manager för da Matteo Göteborg. Hennes driv och engagemang för specialkaffet har lett till topplanceringar i Barista Cup (2009, 2011). Hon har besökt kaffeplantage i Etiopien och Colombia och även dömt i Barista Cup. Pernilla representerade även Sverige i Nordic Barista Cup i 2010.

Alexander Ruas: Vinnare av Barista Cup 2011. Med 20 års erfarenhet av fotobranschen tar nu Alex klivet in i specialkaffets ädla kretsar. Alex arbetar normalt med kvalité och produktutveckling på Drop Coffee i Stockholm.

Anne Lunell: Lagets lagledare. Anne har representerat Sverige i Nordic Barista Cup tidigare och hon tar med sig stor erfarenhet av tävlingen in i laget. Anne är en tidigare vinnare av Barista Cup (2006). Tillsammans med Charles Nystrand driver hon Koppi kaffebar & rosteri i Helsingborg.

Per Nordby: Lagets doldis. Per har ett långt engagemang till specialkaffet i Sverige. Han har tävlat och dömt i Barista Cup, rostat och koppat för da Matteo. Per har en enorm bredd inom kaffe coh är inte rädd för att bjuda på sig själv. Han är nyligen hemkommen från Sydamerika där han i fyra månaders tid rest runt och besökt kaffeplantage.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s