Oliver in the bar!

NBC-laget bjuder på bärsöta Cerro Paldo-espresso och gäst nummer två är på väg in i Team Swedens bar.

Oliver Strand har förbättrat specialkaffevärlden, såväl genom att sprida kritiskt tänkande till folket som att hålla diskussioner online för kaffeentusiaster världen över. Oliver är en kaffe- och matjournalist som skriver New York Times och en av grundarna till diskussionsforumet Wetmill (http://wetmill.tumblr.com/). Team Sweden har följt hans ställningstaganden i hur tjock cappucinomjölken ska vara och huruvida vi bör brygga iskaffe och kallbrygg eller icke. Att få ha Oliver i baren kommer att bli ett sant nöje!

20120810-133233.jpg

Vad tycker du om Nordens kaffekultur?

Precis som inom alla kaffekulturer kan man få en riktigt dålig kaffe även här. Skillnaden är att i Köpenhamn kan man även kan få många av världens allra bästa kaffen serverade.

Vad vill du se mer av inom kaffe?

Att involvera gästerna mer i kaffevärlden genom att smaka skillnaden på olika kaffe. Inom kaffeindustin provar ni ofta flera kaffe bredvid varann som har likheter, men även olikheter. Att få gästen att själv känna smakskillnaden, är ett enkelt sätt att bjuda in gästerna till att själva bli nyfikna på underart, process etc.

Det här inlägget postades i Nordic Barista Cup. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s