1+1=3

Sveriges lag i Nordic Barista Cup; Cristina Fogarolli, Eskil Ingvarsson och Per Nordell, har landat i Köpenhamn. Lagets fjärde medlem är den grymma kenyanska baristan John Muli från Dorman.

Laget kommer att presentera sin espresso i en trestegsraket där 1+1 blir 3. Dag ett serveras en nyponsöt Karagoto från Kenya, dag nummer två serveras caturran Cerro Paulo från Costa Rica och dag nummer tre 70% Karogoto 30% Cerro Pedro.

Karogoto

Land: Kenya
Region: Nyeri
Underart: SL28, SL34
Process: Tvättad
Höjd över havet: 1750 meter
Smakbeskrivning: Crispiga nypon och toner av svarta vinbär

Cerro Paldo

Land: Costa Rica
Region: Tarrazu
Underart: Caturra
Process: Soltorkat
Höjd över havet: 1740-1800 meter
Smakbeskrivning: Röda söta bär

20120808-172018.jpg

Om 15 timmar är tävlingen igång, det tycks värt att ställa sej i kö redan nu.

Må bäste baristor vinna!

Det här inlägget postades i Nordic Barista Cup. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s